Calendar
Mai 2023
DLMaMiJVS
 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

GÂNDURI despre FAMILIE

 

Vineri 15 mai, de Ziua Familiei, la Librăria Esotera din Timișoara, a avut loc o întâlnire minunată, cu profunde rezonanțe în sufletul celor prezenți, veniți în număr mare. Printre cei prezenți, au fost invitate, de către Asociația Femeilor Creștine, și 20 de familii, cu mare experiență și reușită de familie.
Se poate spune așa, după ce au în urmă mulțime de ani de Familie: 40, 48 și chiar 53! Familii formate din oameni cu o plajă mare de ocupații, de la omul obișnuit, la academician și la artist plastic cunoscut pe multe meridiane, etc. Oameni ce au crescut copii, ce au și ei familii, devenind ei înșiși oameni de valoare, cunoscuți și apreciați, acolo unde viața i-a așezat, uneori la mari depărtări …

Citeşte tot articolul      Adaugă comentariu

 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator