Calendar
Mai 2022
DLMaMiJVS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

URARE DE CRĂCIUN

 

La ceas de taină, la vreme de bucurie, e nevoie să medităm asupra lucrurilor cu adevărat importante, să le-nțelegem Rostul.

Bucuria, pentru a fi împlinită, trebuie să fie curată. E nevoie să ne cuprindă întreaga ființă, în plinătatea legăturii cu Dumnezeu, de unde vin toate trăirile ce au cu adevărat sens, pentru noi și pentru lume. Bucuria aceasta adevărată, poate fi și e bine să fie împărtășită cu ceilalți, pentru că în curăția ei, ea va rezona și-n sufletele celor necăjiți, care nu se vor simți frustrați în necazul lor, ci se vor împărtăși din ea ca dintr-un dar Dumnezeiesc, fiind acesta un măreț imbold de a găsi în ei înșiși Scânteia de Dumnezeire, lăsând-o să expandeze și să-i cuprindă, prinzând așa nădejdea găsirii Cărării Împărăției, ce e pregătită pentru toți.

Vă doresc tuturor ca Minunea Nașterii Domnului, să vă ajute să fiți, zi de zi, de acum încolo, prin eforturi proprii și conștientizare, plini de Har Dumnezeiesc, pe care să-l împărtășiți cu iubire și altruism, celor ce au nevoie de o mână întinsă!

Bucurați-vă frați întru Viață, HRISTOS S-A NĂSCUT! Să-i facem iesle-n noi, să crească și să ne cuprindă!

Luminează-ne Doamne, că ai Tăi suntem!


Ioan Savu, Timișoara

        Adaugă comentariu


 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator