Calendar
Dec 2023
DLMaMiJVS
     1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

69 DE ANI, O VIAȚĂ DE OM. DOAMNE MULȚAM!

 

Mă simt un om Binecuvantat! Cu o familie minunată - 3 perechi de copii și 8 nepoți - cu neamuri și prieteni minunați, cu mii de oameni pe care-i cunosc nemijlocit, cu alți atația zeci de mii de oameni oameni deosebiți, in mijlocul cărora am fost, cu locuri mirifice și oameni luminoși și calzi, intalniți numai in anul ce-a trecut, mulțam Doamne!

Mulțam Doamne că ai sădit in mine Iubirea de Oameni, că pot să-mi iubesc Țara și Planeta, că iubirea mea se intinde dincolo de limitele Sistemului Solar, ale Galaxiei și Universului, că mi-ai deschis percepția A Tot Pezenței Tale dincolo de puterea percepției mele!

Mulțam Doamne, că Te simt in delicatețea și frumusețea unei flori, in ciripitul unei păsărele, in rasul cristalin al unui copil, in zambetul unei mame iubitoare, in aroma și gustul unui fruct copt, in obrazul ars de soare al unui truditor pentru binele familiei sale, in naiul lui Zamfir, in gustul bucatelor gătite cu drag, in zborul albinei harnice, in susurul izvorului, in ploaia izbăvitoare, in mirificul fulgului de nea, in lumina și căldura soarelui, in răcoritoarea umbră a pădurii, in painea cea de toate zilele, in imboldul de a merge mai departe, in ingenunchierea de la Santa Liturghie, in frumusețea răsăritului, in imbrățișarea celei pe care mi-ai dat-o alături, in strălucirea cerului instelat de la munte, in valul ce clatină barca, in solidaritatea și solicitudinea oamenilor, in iubirea necondiționată, in fiecare respirație, in fiecare bătaie a inimii, in dorul doinei, in șansa acestei vieți, in tot ce mi-ai dat, imi dai și imi vei da, in tot ce e dincolo de toate și de ori ce!

MULȚAM DOAMNE!

Ioan Savu, Timișoara

        Adaugă comentariu


 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator