Calendar
Dec 2022
DLMaMiJVS
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

PROFUND RESPECT!

 

Acum, e tot mai evident că BINELE nu-și face făgaș la tine, dacă nu înțelegi ce e BINELE și nu-i faci făgaș în tine și în jurul tău, că el, BINELE, nu poate veni de la oricine. El poate veni numai de acolo de unde se face BINELE, se dorește BINELE, se face asumă BINELE și face și jertfă pentru BINE.

Profund respect, pentru cei ce au arătat că le pasă, așteptând la cozi imense! Toată cinstea pentru ei!

Nădăjduiesc să fie un imbold de mobilizare mai mare a românilor, pentru turul 2. Rușine pentru psd și ai lor, pentru blocarea accesului normal la vot. La fel cum, trebuie s-o spunem răspicat, rușine și lui băsescu și alor săi, pentru votarea la 17 secunde, de la precedentele votări. SĂ LE FIE RUȘINE și unora și altora! V-ați dovedit a fi ”niște gunoaie, scoase la vedere, de vârtejurile vremurilor”! SĂ VĂ FIE RUȘINE!

Nădăjduiesc să se trezească românii, pentru a da de-a dura, cu asemenea lepădături!

Acum, se prefigurează clar - pentru cei ce n-au înțeles încă - ponta și cei ce-l înconjoară și controlează, sunt răul cel mare.

Dacă, prin mobilizarea oamenilor, va câștiga Iohanis, nu-nseamnă că e mult mai breaz. A fi un pic mai bun ca ”o rușine”, nu-i mare lucru.

Sper ca românii să fie fermi în a arăta, la turul 2, dar mai ales după, că doresc altceva decât bălăcăreala în mocirla de până acum.

Sper ca românii să iasă în stradă, cerând DESEMNAREA UNUI PRIM MINISTRU CE ARE UN PLAN CLAR, VIABIL, PENTRU ROMÂNIA! Nu mai e timp de pierdut! Până acum, singurul care a prezentat UN PROIECT PENTRU ȚARĂ, e CĂLIN GEORGESCU.

Să-l sprijinim, deci. PENTRU ȚARĂ, PENTRU COPIII și STRĂCOPIII NOȘTRI! Domnul să ne răsplătească după sufletul nostru și faptele noastre, pe fiecare!

Ioan Savu, Timișoara

        Adaugă comentariu


 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator