Calendar
Feb 2024
DLMaMiJVS
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

LA VREME DE SCHIMBARE, GUVERN DE TEHNOCRAȚI!

 

Pentru a pune început bun schimbării, ar fi nevoie ca noul guvern, să fie un guvern de tehnocrați.

Dacă cei ce se înghesuie și mișună acum pe lângă Domnul Iohanis - bună parte dintre ei - ar avea un dram de realism și bun simț, ar fi bine facă un mic efort, să înțeleagă așteptările oamenilor și necesitățile Țării.

Dar pentru a dovedi că înțeleg asta, ei ar trebui să priceapă, să admită, că ei au fost parte a unui trecut rușinos, de membrii ai unor grupări distrugătoare de Țară. Să accepte și să se rușineze că ei direct, sau cei apropiați lor, colegi ai lor, din guvern, parlament, președenție, administrați locală, sau oriunde – public sau privat – au adus Țara și Poporul Român la disperarea băjeniei!

Nu-i numesc, se știu ei, dar să nu uite, că-i știm și noi! Dacă n-o fac, dacă nu fac pași discreți în spate, lăsând loc figurilor noi, cu calități și voințe noi, pentru vremuri noi, vor vedea că obstinația lor, va genera reacții vehemente. Să se retragă dar, din prim plan, pentru că în cazul lor, ”luminile rampei”, mă tem că arată pregnant, stafii netrebnice, ale unor vremi pe ducă.

Ar mai fi de remarcat că votul de duminică și mobilizarea masivă, arată hotărârea oamenilor, a românilor din țară și străinătate, arată că le pasă, că nu mai sunt apatici și fără speranță, că au înțeles că sunt o forță și, VOR SCHIMBAREA!

Politicieni de tristă amintire, de cam peste tot, frați de înhăitare, la vedere sau în diferite ”discrete frății”, nu vă puneți de-a curmezișul istoriei, că tare o s-o luați în barbă ...

Tot mai mulți oameni responsabili, au înțeles că o bună soluție ar fi, UN GUVERN DE TEHNOCRAȚI, sprijinit, dar neinfestat de partidele politice!

Cred că o bună soluție ar fi un guvern de tehnocrați, format și condus de CĂLIN GEORGESCU. Hai să ne gândim serios la asta, mai ales că până acum, el e singurul care a arătat că are un program de schimbare, viabil.

Cu nădejdea credinței și iubirii de Țară,
Ioan Savu, Timișoara

        Adaugă comentariu


 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator