Calendar
Feb 2023
DLMaMiJVS
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

Gânduri de anul nou

 

La răscruce de timp și vremuri, să ne ajute Domnul să fim peste vremuri, să ne străduim a înțelege și a face cele ce sunt ziditoare de pace, iubire, frățietate, armonie și Adevăr

La răscruce de timp și vremuri, să ne ajute Domnul să fim peste vremuri, să ne străduim a înțelege și a face cele ce sunt ziditoare de pace, iubire, frățietate, armonie și Adevăr. Într-o lume împinsă spre prăbușire și extincție de către cei ce au acaparat pas cu pas, de veacuri puterea, la început prin acțiuni subversive, dar mai nou, când se cred a toate și a tot stăpânitori, fără rușine și arogant, la vedere, mare răspundere stă pe umerii noștri, ai fiecăruia și ai tuturor: Responsabilitatea înțelegerii, asumării și manifestării Chipului pe care Dumnezeu L-a sădit în noi! Am venit în lume cu un Rost, acela al parcurgerii drumului spre Asemănare.

Dacă prin voință divină, ca parte a unei mărețe Arhistrategii Dumnezeiești, ne-am născut în acest loc și trăim aici, să încercăm să înțelegem și să ne asumăm asta, oricât de ne importanți am părea a fi, înțelegând prin urmare că ”în fața Lui Dumnezeu suntem răspunzători nu numai de propria ființă, ci și de ființa neamului, lăsată și ea de la Dumnezeu”!

Să nu ne mai risipim în fapte rușinoase, răutate, intrigă, confruntări, minciună, sperjur, trădare, crimă, imoralitate și prăbușire în nimic și întuneric, ci să facem ca Anul 2018 să fie un AN ÎMPLINITOR de ȚARĂ și de ROST!

Cu iubire, credință și încredere,

Ioan și Olga Savu, Timișoara

        Adaugă comentariu


 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator