Calendar
Iul 2024
DLMaMiJVS
 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

Ce Domnul a legat, omul să nu dezlege!

 

Basarabia ne doare, pentru că e Parte din Noi, din fiecare dintre noi, fie că suntem conștienți, sau nu suntem conștienți încă. E parte din Sufletul Neamului Daco-Românesc. Îmi vine greu să înțeleg , cum de unii nu înțeleg acest Adevăr, ce e un Adevăr de Dincolo de Noi!

Citeşte tot articolul

Și după reunificare, România se va menține stat național unitar

 

Capacitatea de Înțelegere, Competența profesională recunoscută în străinătate, în diferite medii în care-și desfășoară activitatea, contactele cu Lideri de Opinie și diverși oameni de pe felurite paliere sociale sau organizaționale internaționale, face ca mulți dintre Tinerii Noștri plecați în străinătate, să fie un Major Sprijin pentru Imaginea României în lume. Profundele și curatele lor Simțăminte de Neam, sunt o premisă clară a Șanselor Țării, a Reunificării României.

Citeşte tot articolul

Cum vi se pare?

 

Se ştie că Ungaria are un interes major pentru ca România să nu intre nici în anul 2013 în spaţiul Schengen şi acţionează în această direcţie, cu sprijinul Olandei, Finlandei şi Germaniei.

Citeşte tot articolul

Vorbind despre moartea lui Chavez

 

Am comentat la un link despre moarte lui Hugo Chavez, unde, pe un fundal cu steagul american, în prim plan era o acvilă cu ochii ațintiți și ciocul deschis, gata să apuce prada, scria: Venezuela are petrol, Hugo Chavez a murit ... deci sunt pregătiți să primească democrația! Eu am întrebat: Aia americana, care așteaptă ca uliul, să radă iar tot?

Citeşte tot articolul

Despre căsnicie

 

Scriu acestea, în urma citirii unor dileme, ale unor tineri, pe net. Pentru unii tineri, faptul că Dl. Florin Zamfirescu, un actor prestigios al nostru, a fost căsătorit de trei ori, avânt de fiecare dată, eșecuri, a generat întrebări, ezitări. Domnia sa spunea că n-a reușit, în niciuna din dăți, să-l schimbe pe omul de lângă el.

Citeşte tot articolul

 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator